maandag 16 maart 2009

Dese Week In Het Huis Anubis

Ben jij nieuwschierig wat er deze week gaat gebeuren in Het Huis Anubis? Lees dan hier alvast de kortjes van de afleveringen van deze week!
Afl. 315De club is in shock als ze het vreselijke nieuws over Fabian horen en niemand kan het echt bevatten. Trudie roept Oom Ibrahim’s hulp in om iedereen te steunen bij thuiskomst. Ook op school vertelt Meneer Van Swieten het slechte nieuws. Patricia is zo boos dat ze Rufus wel wat aan kan doen. Maar daar is het nu helaas te laat voor.
Afl. 316
Jeroen wil nu eindelijk de waarheid wel eens weten maar iedereen is te overstuur na het nieuws over Fabian. Nienke belt Fabian, maar krijgt geen gehoor. En waar is Fabian naartoe gebracht? Robbie zoekt toenadering maar Patricia’s hoofd loopt over van al haar problemen. De club gaat in het ziekenhuis op zoek naar meer informatie maar niemand wil hen helpen.
Afl. 317
Het telefoontje tussen Patricia en Rufus wordt afgeluisterd door Victor. Volgens Nienke is er één iemand die de antwoorden heeft over Fabian: Matthijs! Maar waar is hij? Trudie zoekt troost bij Oom Ibrahim maar krijgt een pan soep?! De hele groep rouwt samen en de soep van Ibrahim blijkt veel meer los te maken dan gedacht.
Afl. 318De club vindt de volgende aanwijzing en Nienke neemt een besluit dat grote gevolgen gaat hebben voor de club. Senior en Junior komen steeds meer tegenover elkaar te staan na wat er met Fabian gebeurd is. Rufus komt nu zelfs tot in het huis, maar is niet langer Patricia’s enige probleem, er is ook nog Jeroen…

Afl. 319Patricia is ten einde raad maar gelukkig kan Oom Ibrahim haar helpen. Iedereen verwerkt het verlies op zijn eigen manier. De bewoners van het huis maken zich klaar voor het afscheid nemen van Fabian die nietsvermoedend in een onbekende villa in een vreemd bed ligt. Patricia kan geen kant meer op en moet de club alles vertellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten