woensdag 11 maart 2009

Deze Week In Het Huis Anubis!!!

Ben jij ook zo benieuwd wat er de komende week gaat gebeuren in Het huis Anubis? Lees dan hier alvast de kortjes van deze week!


Maandag: Afl. 310
De geheimzinnige arts houdt nu ook Fabian in de gaten. Dankzij Fabian hebben Mick en Joyce elkaar nu eindelijk gevonden. Er is familiebezoek voor Appie, tot groot ongenoegen van Trudie. Appie’s oom wordt geïntroduceerd aan ‘Jan de Wit’, maar ziet gelukkig Appie. Nienke en Patricia krijgen in het ziekenhuis de schrik van hun leven.


Dinsdag : Afl. 311
Trudie vindt de echte Appie terug na een uitleg van Oom Ibrahim. Trudie is dol op hem maar van Victor mag hij alleen in de tuin slapen dus dat doet hij dan ook. Fabian krijgt een kamergenoot maar merkt daar weinig van en Patricia krijgt bezoek van de vijand. Zowel Jeroen als Victor zijn aan het spioneren, alleen kan Victor nog wel wat lesjes gebruiken.


Woensdag: Afl. 312
Geiten eten bijna alles en dat wordt voor Victor en Amber pijnlijk duidelijk. Trudie zoekt steun bij Oom Ibrahim en voelt zich meteen op haar gemak.
Met die pijn aan zijn oren zal Victor voorlopig niemand meer afluisteren tot groot ongenoegen van Senior. Patricia schrikt als Nienke haar oog van Horus vraagt en gaat in haar eentje in de kelder op onderzoek uit.


Donderdag: Afl. 313
Patricia vindt in de kelder de volgende aanwijzing, maar ze wordt in de gaten gehouden. Als ze het oog heeft gaan Nienke en Appie de kelder in tot grote frustratie van Amber die alleen in de tuin moet blijven. Maar met Patricia op de uitkijk kan er niets meer misgaan denken ze. Of trekt ze ondertussen haar eigen plannen?


Vrijdag: Afl. 314
Nienke en Appie worden bijna betrapt door Victor als ze de geheime gang uitkomen. Patricia heeft contact met Rufus maar wordt bekeken door een medebewoner. Komt haar dubbelspel nu uit? In de kamer van Fabian gebeuren geheimzinnige dingen. Nienke gaat samen met de anderen op bezoek bij Fabian maar in het ziekenhuis heeft de dokter zeer slecht nieuws.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten