dinsdag 24 maart 2009

Deze Week In Het Huis Anubis

Deze week gebeuren er weer allerlei spannende dingen in ‘Het Huis Anubis’. Kun jij niet meer wachten, lees dan hier alvast de kortjes over aflevering 320 t/m 324!

afl. 320
Victor zet een wilde achtervolging in en ontdekt de verblijfplaats van Rufus terwijl de rest van de Anubis bewoners afscheid nemen van Fabian. Iedereen heeft het zwaar als Mick een toespraak geeft. Patricia’s bekentenis over haar verraad zorgt voor een grote schok bij de club. Amber dwingt haar om alles op te biechten. Patricia kan er nu niet meer omheen.

Afl. 321
Victor kan er maar net voor zorgen dat hij niet door Rufus gezien wordt. Patricia’s plotselinge vertrek geeft Jeroen weer een reden om de groep om antwoorden te vragen. Maar het is niet waar hij op gehoopt had. Trudie is vreselijk boos op Victor en wil helemaal niks meer tegen hem zeggen. Voor Nienke is het genoeg geweest. Wil ze stoppen?

Afl. 322
Ap en Amber snappen helemaal niets van Nienke’s besluit en proberen haar om te praten. Victor doet er alles aan om het weer goed te maken, maar Trudie geeft geen krimp. De bewoners worden geplaagd door nachtmerries in het huis. De club krijgt bezoek van een oude bekende.

Afl. 323
Van Swieten is bezorgd over zijn toekomst als schoolhoofd nu Calvijn hem op de hielen zit. Patricia vindt in Oom Ibrahim een luisterend oor maar moet nu toch echt weer op haar eigen benen staan. Matthijs heeft een verrassing voor Nienke die nog helemaal geen zin heeft om naar school te gaan. Nienke vindt het lastig maar is uiteindelijk toch blij dat ze mee is gegaan.

Afl. 324
Meneer Van Swieten’s carrière als schoolhoofd lijkt voorbij als Calvijn hem hoort praten met Nienke. Maar de leerlingen zijn het daar niet mee eens en dat laten weten ook. Het lukt Trudie niet om nog langer boos te blijven op Victor en voor het eerst praat ze weer. Jeroen vindt tot zijn eigen verbazing de plattegrond op zolder. Als hij twijfelt, krijgt hij hulp uit onverwachte hoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten