dinsdag 31 maart 2009

Game Van De Week

Spaar Nu Nicko,s
Van Leuke Figuren Zoals:Spongebob Drake En Josh Icarly Barynard El Tigre Danny Phantom
Rocket Power Dora Jimmy Neutron Backyardigans En Wonderteam
Speel De Game Van De Week:
Omdat De Nicko,s Nieuw Zijn Is Er Een Game Gevonden
http://cas.nickelodeon.nl/superunie/#/153/ Alsjhe

maandag 30 maart 2009

Dese Week In Het Huis Anubis

Deze week gebeuren er weer allerlei spannende dingen in ‘Het Huis Anubis’. Wordt het deze week duidelijk hoe het precies met Fabian zit? Lees alvast de kortjes over deze week!

Afl. 325
Jeroen heeft een zeer levendige droom waarin veel geheimen onthuld worden, maar is het wel een droom…? Nienke houdt voet bij stuk; voor haar bestaat de club van de oude wilg niet meer en er is niemand die haar nog om kan praten. Is de club dan voorgoed verloren? Maarten Calvijn wil Meneer Van Swieten ontslaan, maar Mick en Robbie proberen hem tegen te houden. Maar of dat ze zal lukken?

Afl. 326
Jeroen wil samen met de club de Traan van Isis vinden, maar Nienke is vastbesloten; er is geen club meer. Er moet een plan verzonnen worden door Mick en Robbie om Meneer Van Swieten te redden, maar waar moeten ze beginnen? Jeroen wil Noa beschermen, maar of liegen tegen haar nu de beste manier is?

Afl. 327
De club moet verder om Noa te redden maar moet het dan zonder Nienke? Mick, Joyce en Robbie zitten met hun handen in het haar, hoe gaan ze Van Swieten redden? En Oom Ibrahim gaat terug naar Marokko maar Patricia wil mee. Fabian probeert contact te zoeken met de buitenwereld maar kan zich nauwelijks bewegen. Amber krijgt een heel vreemd telefoontje.

Afl. 328
Amber’s telefoongesprek maakt veel los maar Nienke denkt dat ze spoken ziet. Victor gaat een poging wagen om in te breken in Zeno’s kasteel maar erg slim doet hij dat niet. Trudie heeft het zwaar met het aanstormende vertrek van Oom Ibrahim en Patricia nog meer. Jeroen heeft een plannetje om Rufus te misleiden maar daar heeft hij iemand voor nodig.

Afl. 329
Trudie heeft last van een gebroken hart en is ontroostbaar. Joyce heeft een idee voor een idee om Van Swieten te helpen: de ideeënbus! Noa vertrouwt de verhalen van Jeroen niet meer na al zijn leugens en is het zat. De club is in shock als ze een oude bekende ziet en Jeroen zal hard zijn best moeten doen hen te overtuigen.

Check Het Lees

Pinguins Of Madagascar Zondag Om 10:15


10:15
Pinguins: serie preview

Icarly&Genie In The House

Icarly:
Icarly Begint Nu Ook Elke Schooldag Om 18:25 En Dan Begint Het Huis Anubis :D



Genie In The House: Het Programma Begint Elke Sgooldag En In Het Weekend
Dus Kijk Naar
http://www.nickelodeon.nl/tv/gids/ Is De Tv Gids

Succes

Ned,s Survival Gids Afleveringen

Nieuwe Ned,s Survival Gids Afleveringen Vanaf Zaterdag\
Vanaf Zaterdag

Anubis:Pannenkoeken Eten Met De Prijswinaars

Pannenkoeken eten bij de prijswinnaars.
Hallo Allemaal!Afgelopen zaterdag ben ik samen met Joyce Pannenkoeken gaan eten bij de prijswinnaars van de Anubis game (het masker van Mofid). Het was echt super gezellig.Eerst zijn we naar de groepswinnaars in Middenbeemster geweest; dit waren Tom, Cjay en Anne. Daarna zijn Joyce en ik naar Spijkenisse gereisd om bij Sabine (de individuele winnares) pannenkoeken te gaan eten.Het was echt een super toffe dag! Ik heb hieronder nog wat foto’s geplaatst om jullie een indruk te geven. Groetjes Mick





zaterdag 28 maart 2009

MSN DOWNLOADS


MSN DOWNLOAD DE EMOTICON WINK ACHTERGROND EN SCHERMAFBEELDING VAN MONSTER v.s ALIENS







Vanafond Treu Jackson

TREU JACKSON VANAFOND NA SADDLE CLUB TE ZIEN BY NICKELODEON

vrijdag 27 maart 2009

Monster V.S Aliens

Los de Monsters vs. Aliens Quest op.

Vanaf woensdag 1 april kun je in de bioscoop kijken naar Monsters vs. Aliens. Een nieuw avontuur van de makers van Shrek en Madagascar,Kung Fu Panda waarin een bont gezelschap vrienden de handen ineen slaat en het opneemt tegen een invasie van aliens, die een poging doen om de wereld over te nemen.

Jij kunt de Monsters een handje helpen in Habbo! Start in Monsterkamer 1 en werk vanaf daar je weg door de kamers. In iedere kamer vind je een vraag, die je moet beantwoorden. Het antwoord op deze vraag opent namelijk de volgende Monsterkamer. Voor aanwijzingen kun je kijken op de officiële filmsite (link onderaan deze pagina).

Heb je de laatste kamer bereikt? Dan heb je het hoofdkwartier van de Aliens gevonden! Ook daar vind je weer een vraag. Het antwoord daarop vul je in op het competitieformulier, onderaan deze pagina. Stuur het formulier uiterlijk 1 april naar ons op.

Uit alle goede inzendingen kiezen we willekeurig vier Habbo's, die we belonen met een Monsters vs. Aliens skippybal, een set pluche sloffen en een set buttons.

Over Monsters vs. Aliens
Wanneer Susan Murphy uit Californië op haar trouwdag pardoes bedolven wordt onder klodders ruimtebrij van een meteoor, groeit ze op mysterieuze wijze tot een lengte van maar liefst 15 meter en 2 centimeter. Het leger komt onmiddellijk in actie tegen dit nieuwe monster en Susan wordt gevangen gezet op geheim militair terrein. Daar wordt ze omgedoopt tot Gigantica en bij een ongeregeld zooitje monsters gezet. Ze worden echter vrijgelaten als een mysterieuze buitenaardse robot op aarde landt en het land aanvalt. Generaal O.P. Stooker haalt de President over om als laatste redmiddel het rariteitenkabinet van monsters in te zetten. Zij nemen het op tegen de Aliens, om de wereld van de ondergang te redden.

Op de

Monsters vs. Aliens Groep vind je nog veel meer leuke informatie.
Neem ook eens een kijkje op de officiële

Monsters vs. Aliens website .

Monsters vs. Aliens Quest

Habbo Knuffel

Habbo's bedankt!

Hey Habbo's!

Eergisteren schreven Habbo's geschiedenis met de poging om het Knuffelrecord te vestigen. Niet heel moeilijk want het is de allereerste recordpoging, maar dat zoveel van jullie elkaar in armen vlogen kon niemand verwachten. Maar hoe vaak is er nu eigenlijk exact geknuffeld? Na een stevig stukje telwerk kwamen we uit op het volgende eindresultaat:

In totaal zijn er 120.998 (!!!) knuffels gegeven in zeven verschillende kamers.

Namens de hele Habbo Staff geef ik jullie een dikke knuffel voor jullie geweldige bijdrage. Enne, volgend jaar gaan we het record absoluut breken... toch?

Icarly Niuewe Afleveringen

ICARLY NIEUWE AFLEVERING VANAF MORGE OP NICKELODEON!!!!!!!!!!!



Carly Zoent Bijna
Haha

Nick&Simon Ontsnapt Aan Dood!!

Nick & Simon betrokken bij ongeval
Copyright 2008, Novum

(Novum) - Nick & Simon zijn donderdag door het oog van de naald gekropen bij een auto-ongeluk in Spanje. Dat meldt het management van het Volendamse duo. De artiesten, die op een bergweg reden, konden ternauwernood een ravijn ontwijken toen de remmen van hun auto het begaven.

De zangers reden samen met een cameraman en twee modellen in een oude Plymouth Fury voor de opnamen van de videoclip voor hun single 'De dag dat alles beter is'. Nick bestuurde de oldtimer. Toen de remmen het begaven, kwamen ze pas tot stilstand door tegen een voor hen rijdende crewauto te botsen en vervolgens tegen de bergwand te sturen.

De inzittenden van de auto kwamen uiteindelijk met de schrik vrij. Nick liep bij het incident wel wat schaafwonden in zijn gezicht op, maar na medisch onderzoek in een Spaans ziekenhuis konden de artiesten 's avonds gewoon terugvliegen naar Nederland, zoals reeds voor het ongeluk stond gepland. De opnamen van de clip waren al zo goed als afgerond toen het ongeluk plaatsvond.

dinsdag 24 maart 2009

Zoey 101 Photo,s 2





















wOoOoOoOoOo.jpg zoey 101 image by pincess_k




















Zoey101.jpg Jamie Lynn Spears image by karenwong81



Deel 3 Komt In
April Ergens































Kleurplaten 3








Deze Week In Het Huis Anubis

Deze week gebeuren er weer allerlei spannende dingen in ‘Het Huis Anubis’. Kun jij niet meer wachten, lees dan hier alvast de kortjes over aflevering 320 t/m 324!

afl. 320
Victor zet een wilde achtervolging in en ontdekt de verblijfplaats van Rufus terwijl de rest van de Anubis bewoners afscheid nemen van Fabian. Iedereen heeft het zwaar als Mick een toespraak geeft. Patricia’s bekentenis over haar verraad zorgt voor een grote schok bij de club. Amber dwingt haar om alles op te biechten. Patricia kan er nu niet meer omheen.

Afl. 321
Victor kan er maar net voor zorgen dat hij niet door Rufus gezien wordt. Patricia’s plotselinge vertrek geeft Jeroen weer een reden om de groep om antwoorden te vragen. Maar het is niet waar hij op gehoopt had. Trudie is vreselijk boos op Victor en wil helemaal niks meer tegen hem zeggen. Voor Nienke is het genoeg geweest. Wil ze stoppen?

Afl. 322
Ap en Amber snappen helemaal niets van Nienke’s besluit en proberen haar om te praten. Victor doet er alles aan om het weer goed te maken, maar Trudie geeft geen krimp. De bewoners worden geplaagd door nachtmerries in het huis. De club krijgt bezoek van een oude bekende.

Afl. 323
Van Swieten is bezorgd over zijn toekomst als schoolhoofd nu Calvijn hem op de hielen zit. Patricia vindt in Oom Ibrahim een luisterend oor maar moet nu toch echt weer op haar eigen benen staan. Matthijs heeft een verrassing voor Nienke die nog helemaal geen zin heeft om naar school te gaan. Nienke vindt het lastig maar is uiteindelijk toch blij dat ze mee is gegaan.

Afl. 324
Meneer Van Swieten’s carrière als schoolhoofd lijkt voorbij als Calvijn hem hoort praten met Nienke. Maar de leerlingen zijn het daar niet mee eens en dat laten weten ook. Het lukt Trudie niet om nog langer boos te blijven op Victor en voor het eerst praat ze weer. Jeroen vindt tot zijn eigen verbazing de plattegrond op zolder. Als hij twijfelt, krijgt hij hulp uit onverwachte hoek.

NIEUW LIEDJE Brainpower

Brainpower Nieuwe Song:Prestige Hier Is De Linkhttp://www.youtube.com/watch?v=a9RA3hwv4n4

Kathleen Stopt Van K3!!


Kathleen, de blonde zangeres uit de zeer succesvolle groep K3, wil solo verder. Dit werd gisteren bekend gemaakt tijdens een persconferentie.
"Tien jaar lang heb ik het beste van mijzelf gegeven en heb ik K3 met hart en ziel gedaan, maar mensen veranderen in tien jaar tijd”, zei Kathleen. "Na veel gesprekken met familie, vrienden en met Karen en Kristel heb ik de moeilijkste beslissing genomen van mijn leven. Met pijn in het hart neem ik afscheid van K3 en daar heb ik een heel dubbel gevoel bij. Enerzijds is Kathleen van K3 nog steeds een deel van mij en dat zal altijd zo blijven. Maar anderzijds ben ik ondertussen dertig geworden en voel ik dat het tijd is om nieuwe wegen te verkennen".
Kathleens vertrek betekent echter niet het einde van K3. Kristel laat weten: "Hoe raar het ook zal zijn om zonder Kathleen op een podium te staan na al die jaren met ons drietjes, Karen en ik zijn toch van plan om door te gaan met K3. We zitten nog vol ideeën en plannen die we willen waarmaken".
Het is nog niet bekend hoe de toekomst van K3 er precies uit zal komen te zien en of Kathleen vervangen zal worden. Studio 100 heeft wel beloofd dat er dit jaar nog K3-shows komen in zowel Nederland als België.

maandag 23 maart 2009

Sam En Carly Als Cheerleaders :O

Meer Over De Nieuwe Nickelodeon Serie,s

True Jackson is een 15-jarige meisje, dat graag haar eigen draai geeft aan haar favoriete kledingmerk Mad Style. De directeur van Mad Style komt haar toevallig tegen en is erg onder de indruk van True en haar aanpassingen op zijn kleding. Hij vindt haar zelfs zo goed dat ze een baan aangeboden krijgt als onderdirecteur van Mad Styles! Dit vindt True natuurlijk geweldig, maar ze wil toch eerst even toestemming aan haar moeder vragen…




Genie in the house gaat over de twee zusjes Sophie en Emma, die een wensgeest vinden. Hun vader heeft hen verboden om gebruik te maken van zijn krachten, maar natuurlijk luisteren ze niet naar hem. De jonge geest Adil is nog maar 1500 jaar oud en heeft al zijn krachten nog niet helemaal onder controle. De zusjes moeten de buren en hun vrienden er van overtuigen dat Adil een beetje vreemde verre neef van hun is. Maar omdat ze alles mogen wensen is het moeilijk de verleiding te weerstaan en de wensgeest niet te ontmaskeren.

dinsdag 17 maart 2009

Vip Vraag Aan:::::::::::::::::::::::::::::::Gamze Tazim

Welke Taal Zou Je Willen Leren
Mandarijn Dat Spreken ze in china dat is een taal waar je niets aan herkent als je het leest of hoort het is abracadabra daarom lijkt het me gek om die taal te kunnen spreken .

Icarly Seizoen 1 Dvd

Je Hoort Het Goed ICARLY IS NU OP DVD MET SEIZOEN 1 LEUKSTE AVONTUREN PLEZIER IJDELHEID HEBBERIG NIEUWSGIERIG ZENUWACHTIG PESTERIG EN VERDRIETIG
Icarly is op dvd

Anubis Snoepjes Te Koop

Het Huis Anubis Snoepjes Zijn Te Koop
Ik Weet Niet Waar Sorry :(