maandag 30 maart 2009

Dese Week In Het Huis Anubis

Deze week gebeuren er weer allerlei spannende dingen in ‘Het Huis Anubis’. Wordt het deze week duidelijk hoe het precies met Fabian zit? Lees alvast de kortjes over deze week!

Afl. 325
Jeroen heeft een zeer levendige droom waarin veel geheimen onthuld worden, maar is het wel een droom…? Nienke houdt voet bij stuk; voor haar bestaat de club van de oude wilg niet meer en er is niemand die haar nog om kan praten. Is de club dan voorgoed verloren? Maarten Calvijn wil Meneer Van Swieten ontslaan, maar Mick en Robbie proberen hem tegen te houden. Maar of dat ze zal lukken?

Afl. 326
Jeroen wil samen met de club de Traan van Isis vinden, maar Nienke is vastbesloten; er is geen club meer. Er moet een plan verzonnen worden door Mick en Robbie om Meneer Van Swieten te redden, maar waar moeten ze beginnen? Jeroen wil Noa beschermen, maar of liegen tegen haar nu de beste manier is?

Afl. 327
De club moet verder om Noa te redden maar moet het dan zonder Nienke? Mick, Joyce en Robbie zitten met hun handen in het haar, hoe gaan ze Van Swieten redden? En Oom Ibrahim gaat terug naar Marokko maar Patricia wil mee. Fabian probeert contact te zoeken met de buitenwereld maar kan zich nauwelijks bewegen. Amber krijgt een heel vreemd telefoontje.

Afl. 328
Amber’s telefoongesprek maakt veel los maar Nienke denkt dat ze spoken ziet. Victor gaat een poging wagen om in te breken in Zeno’s kasteel maar erg slim doet hij dat niet. Trudie heeft het zwaar met het aanstormende vertrek van Oom Ibrahim en Patricia nog meer. Jeroen heeft een plannetje om Rufus te misleiden maar daar heeft hij iemand voor nodig.

Afl. 329
Trudie heeft last van een gebroken hart en is ontroostbaar. Joyce heeft een idee voor een idee om Van Swieten te helpen: de ideeënbus! Noa vertrouwt de verhalen van Jeroen niet meer na al zijn leugens en is het zat. De club is in shock als ze een oude bekende ziet en Jeroen zal hard zijn best moeten doen hen te overtuigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten