vrijdag 27 maart 2009

Monster V.S Aliens

Los de Monsters vs. Aliens Quest op.

Vanaf woensdag 1 april kun je in de bioscoop kijken naar Monsters vs. Aliens. Een nieuw avontuur van de makers van Shrek en Madagascar,Kung Fu Panda waarin een bont gezelschap vrienden de handen ineen slaat en het opneemt tegen een invasie van aliens, die een poging doen om de wereld over te nemen.

Jij kunt de Monsters een handje helpen in Habbo! Start in Monsterkamer 1 en werk vanaf daar je weg door de kamers. In iedere kamer vind je een vraag, die je moet beantwoorden. Het antwoord op deze vraag opent namelijk de volgende Monsterkamer. Voor aanwijzingen kun je kijken op de officiële filmsite (link onderaan deze pagina).

Heb je de laatste kamer bereikt? Dan heb je het hoofdkwartier van de Aliens gevonden! Ook daar vind je weer een vraag. Het antwoord daarop vul je in op het competitieformulier, onderaan deze pagina. Stuur het formulier uiterlijk 1 april naar ons op.

Uit alle goede inzendingen kiezen we willekeurig vier Habbo's, die we belonen met een Monsters vs. Aliens skippybal, een set pluche sloffen en een set buttons.

Over Monsters vs. Aliens
Wanneer Susan Murphy uit Californië op haar trouwdag pardoes bedolven wordt onder klodders ruimtebrij van een meteoor, groeit ze op mysterieuze wijze tot een lengte van maar liefst 15 meter en 2 centimeter. Het leger komt onmiddellijk in actie tegen dit nieuwe monster en Susan wordt gevangen gezet op geheim militair terrein. Daar wordt ze omgedoopt tot Gigantica en bij een ongeregeld zooitje monsters gezet. Ze worden echter vrijgelaten als een mysterieuze buitenaardse robot op aarde landt en het land aanvalt. Generaal O.P. Stooker haalt de President over om als laatste redmiddel het rariteitenkabinet van monsters in te zetten. Zij nemen het op tegen de Aliens, om de wereld van de ondergang te redden.

Op de

Monsters vs. Aliens Groep vind je nog veel meer leuke informatie.
Neem ook eens een kijkje op de officiële

Monsters vs. Aliens website .

Monsters vs. Aliens Quest

Geen opmerkingen:

Een reactie posten